Performanța bateriilor hybride pe vreme rece | bateriehybrid.ro

Performanța bateriilor hybride pe vreme rece

Performanța bateriilor hibride pe vreme rece
Vă amintiți când ați condus o mașină cu benzină pură, iar în diminețile reci, se pare că ar avea putere suplimentară pentru primele minute de conducere, când gazul era rece? Ei bine, vehiculele hibride au o capacitate mai mică a bateriei pe vreme rece. Bateriile hibride utilizate în vehiculele hibride de astăzi au capacități mai mici atunci când temperatura scade. Acesta este unul dintre motivele pentru care mașinile hibride obțin un kilometraj mai bun vara decât iarna. Mașina poate utiliza o gamă mai mare de capacitate a bateriei în lunile de vară pentru a muta mașina pe distanțe mai lungi.

Efecte asupra bateriilor hibride pe vreme rece
În lunile de iarnă, mașina trebuie să petreacă mai mult timp încărcând bateria din cauza capacității reduse și, prin urmare, kilometrajul scade. Una dintre consecințele mai interesante ale acestui efect de temperatură este că vehiculele hibride care sunt conduse exclusiv în zonele calde au mai multe probabilități să se defecteze bateriei, deoarece bateria este folosită mai mult decât dacă mașina a fost condusă mai ales într-o clima mai rece. Acest efect este și motivul pentru care se sugerează ca șoferii hibrizi să-și folosească aerul condiționat în zilele călduroase de vară pentru a menține bateria cât mai răcoroasă.

Servicii de instalare a bateriilor hibride și multe altele
Dacă sunteți interesat să vă întrețineți bateria hibridă pentru iarnă, consultați serviciile noastre de instalare a bateriei hibride. De la serviciul nostru de înlocuire a bateriilor hibride până la serviciile noastre de recondiționare a bateriilor hibride, avem tot ce aveți nevoie pentru a menține vehiculul funcționat ca nou. Obțineți bateria dvs. hibridă deservită de cele mai bune. Contactați-ne azi!

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre sau pentru a rezerva o programare, va rugam, contactati-ne